Over ons

Het team

TechNature bestaat uit 13 vaste medewerkers en 10 oproepkrachten. Verder zijn altijd studenten van WO, HBO en MBO die diverse deelprojecten of onderzoeken uitvoeren. Teamwerk, informeel contact en korte lijnen met elkaar en de klanten is typerend voor ons werk. TechNature is een stabiel MKB bedrijf met de geest van een start-up bedrijf. Voel je je hier toe aangetrokken, neem gerust contact op of kom vrijblijvend een keer kijken bij wat we doen.

Neem contact op


Het ontstaan van TechNature

Wouter Bac is de oprichter van TechNature. Na het afronden van zijn master in Agricultural and Bioresource Engineering aan Wageningen University heeft hij een PhD gedaan met de ontwikkeling van aan paprika-oogstrobot als onderwerp. Nadien heeft hij nog enkele jaren les gegeven in beeldanalyse aan Wageningen University.

Tijdens zijn PhD is Wouter bij een start-up aan de slag gegaan. Hier is het idee voor Vision & Robotics in combinatie met de agro-industrie uit voortgekomen. Waar concurrenten zich vaak op grote bedrijven richten en weinig flexibel zijn in hun oplossingen voor specifieke klanten, is dat nu juist wat TechNature wel doet.

Belangrijke momenten

  • in 2014 eenmanszaak gestart
  • vanaf 2016 groei team
  • diverse projecten in binnen- en buitenland
  • in 2018 focus van consultancy naar productontwikkeling

Ontdek hoe TechNature's visie en oplossingen jouw bedrijf kunnen helpen!


Maak een afspraak

Toekomst 

De consultancy-tak blijft altijd een interessant segment. Toch heeft productontwikkeling – zowel het perfectioneren van prototypes als het ontwikkelen van nieuwe producten – nu prioriteit. Daarom is TechNature overgegaan op het zelf bouwen van machines met visuele en robotics technologie. Door de komst van Artificial Intelligence en Deep-Learning technologie kan het team nog jaren vooruit.

Het groeiende team werkt dagelijks aan productontwikkeling en verdere penetratie van nationale en internationale markten. Als resultaat bezoeken geïnteresseerde bedrijven van over de hele wereld inmiddels de locaties waar machines van TechNature aan het werk te zien zijn.

TechNature is altijd op zoek naar nieuw talent. Ben jij klaar om deel uit te maken van ons innovatieve team?


Werken bij TechNature