Consultancy

Experts in agrarische efficiëntie

TechNature Consultancy is geschikt voor elk bedrijf met natuurproducten uit de agrarische sector dat telen, sorteren of verpakken efficiënter of doelgerichter wil aanpakken.


Onze consultants bezoeken uw locatie en brengen de huidig gebruikte methoden in kaart om zo de knelpunten bloot te leggen en tot maatwerk oplossingen te komen. Zo werken we samen om een haperende of niet-functionerende machine (IST) te optimaliseren om de gewenste situatie (SOLL) te creëren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van innovatieve beeldtechnologie en nieuwe cameratechnieken met op het agro-product toegespitste software.


De doelgroep die TechNature van consultancy adviezen voorziet beperkt zich niet alleen tot bedrijven die actief zijn in de bloemen-, eieren-, groente- en fruitsector. Wij werken ook projectmatig samen met machinebouwers, specialistische onderzoekscentra en universiteiten, start-ups, kwekers en veredelaars.


Het team van TechNature is nieuwsgierig naar off-the-beaten-path oplossingen voor de agro-industrie waarbij voor Vision & Robotics een hoofdrol is weggelegd. Naast onze standaardproducten blijven wij met veel passie voor nieuwe technologie een bijdrage leveren aan het creëren van geavanceerde machines voor niet-standaard situaties.

Projecten:

IRISS

Eind 2014 trokken rozenkwekers aan de bel: Het verwerken en sorteren van rozen móet anders.

Lees verder

Melon Necrosis

Een van onze bekendste consultancy projecten is die voor Agrícola Famosa, ’s werelds grootste leverancier van gele honingmeloenen in Brazilië.

Lees verder

Meer informatie over een van onze oplossingen?


Neem contact op​